Dëborë edhe në Sarandë


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Mëngjesin e sotëm temperaturat shënuan -2 gradë celcius në qytetin bregdetar të Sarandës, duke sjellë edhe reshjet e para të dëborës.

Në Sarandë për herë të fundit ka rënë dëborë në janar të vitit 2017.

Sipas IGJEUM reshjet do jenë në formë dëbore deri në lartësinë 600 metra mbi nivelin e detit.

Ndërkohë temperaturat e ulta kanë përfshirë gjithë vendin. Dhe kjo situata poritete te zgjasë disa ditë.