Dëborë dhe ngrica, shihni si ishte Qafa e Muzinës sot (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Prej mesditës së 2 janarit vendi është përfshirë nga reshjet e dëborës dhe temperaturat e ulëta. Dëbora e rënë gjatë natës ka sjellë vështirësi në qarkullim në disa akse të vendit, kryesisht në jug dhe juglindje. Qafa e Muzinës mbetet një pikë problematike. Gjatë ditës së sotme kalimi në të kryehej lirshëm, ndonëse këshillohej që shoferët të kishin me vete edhe zinxhirë për të evitua cdo rrezik të mundshëm. Nësë parashikohet të ketë reshje të tjera dëbore dhe ulje të temperaturave, duke rritur në këtë mënyrë rrezikun për ata që do duhet të kalojnë në rrugën Jorgucat-Sarandë.  Video më poshtë tregon gjendjen e kësaj rruge gjatë ditës së sotme. 

©Argjirolajm.net