Dëbora, ja si është sot gjendja e rrugëve në Rajonin Jugor


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka dhënë informacion për gjendjen e akseve rrugore nga veriu në jug. Në Rajonin Jugor Gjirokastër: Gjatë natës ka pasur reshje bore me intensitet të lartë në Qarkun e Korçës. Që në orët e para të mëngjesit është punuar dhe vazhdon të punohet për pastrimin dhe shpërndarjen e kripës, por qarkullimi kryhet me zinxhir në akset e mëposhtëm:

Në rrugët e Dardhës, Voskopojës, Dogana Gorricë etj.

Valare-Erind-Çajup

Pa zinxhir qarkullohet ne akset e tjera te këtij rajoni si:

Dukat-Llogara, Muzinë-Syri i Kaltër.

Tepelenë-Dorez-Qafë Dushk-Sevaster-Kalivac.

Tepelenë-Gjirokastër-Kakavijë.

9Segmenti fundor i rrugës Berat-Gllavë

Aksi kryesor Qafë Thanë – Pogradec-Korçë-Kapshticë qarkullohet pa zinxhir. Në Qarkun e Fierit qarkullimi rekomandohet me kujdes për shkak të lagështirës në rrugë.