Dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane, ja si të verifikoni nëse keni dalë fitues


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Keni aplikuar për Lotarinë Amerikane? Për të gjithë ata që e kanë harruar datën dhe orën ne po ju bëjmë një kujtesë të vogël. Pas pak do të keni mundësi të mësoni nëse jeni apo jo fitues të lotarisë.

Në datën 10 Maj Ambasada Amerikane bëri një njoftim në rrjetin social Facebook ku tha se lista me fituesit do të dalë ditën e martë më 15 Maj në orën 18:00.

“Të martën, duke filluar nga ora 18:00, mos harroni të kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë”.

Ju mund të kontrolloni në faqen e internetit E-DV www.dvlottery.state.gov