Çudit Monika Kryemadhi: Unë i kam duart e pastra


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Deputeti i ri i LSI Ralf Gjoni është sulmuar me bojë  të kuqe mëngjesin e sotëm në hyrje të banesë së tij nga një djalë i ri.

U mendua se ky ishte një sulm politik pasi Gjoni pranoi mandatin.

Në një lidhje direkte për emisionin ‘Opinion’, kryetarja e LSi është shprehur se nuk është e përfshirë në këtë këtë ngjarje.

‘Unë i kam duart e pastra’, tha Kryemadhi.