Çmenduri nga moti, breshëri thyen xhamat e makinave (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Në qytezën rumune të Zalau duket se moti është “çmendur”. Banorët e zonës kanë filmuar gjithçka. Përveç shiut të rrëmbyeshëm, breshëri me kokrra sa një vezë ka shkaktuar dëme të mëdha. Edhe pse kjo furi breshëri nuk zgjati më shumë se 5 minuta, xhamat e shumë makinave janë bë. Për më tepër shikoni videon: