‘Çmendet’ protestuesi i PD-së, shihni çfarë i bën tepsisë para Kryeministrisë (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Protesta e sotme, e 6-ta kombëtare në numër, është e mbushur me simbolika dhe mesazhe të forta drejtuar qeverisë Rama. Përmendim këtu të rinjtë e FRPD-së që kanë lidhur në krah shirita të bardhë në shenjë paqeje, 500 balonat me thirrje Rama ik si dhe tepsi me euro. Në video shihet një qytetar i revoltuar që shkatërron tepsinë me euro para kryeministrisë.