Çifti habit me skena në mes të lokalit (FOTO +18)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Që një çift të shkëmbejë puthje pasionante dhe të kryejnë edhe marrëdhënie intime është krejt normale dhe do të ishte absurde nëse kjo nuk do ndodhte.

Këto gjëra bëhen në intimitet. Por një çift të rinjsh nuk kanë vepruar kështu. Ata kanë shkëmbyer puthje pasionante dhe madje vajza i ka hipur mbi prehër të dashurit të saj, në ambientet e një kafeje shumë të njohur në Tiranë pranë “Fakultetit të Histori Filologjisë”.

Foton e ka dërguar pranë redaksisë së JOQ Albania një qytetar dhe shkruan se nuk e kupton se si të rinjtë lejohen të dhurojnë skena +18 në ambiente të tilla publike.

Siç dallohet në foto djali i ka futur duart në pjesët intime vajzës. Dhe më e keqja është se askush nga drejtuesit e kafes në fjalë nuk u kanë thënë asgjë.

Në vende të tjera në Europë të rinjtë edhe janë arrestuar ose janë gjobitur me shuma marramendëse për sjellje të padenja në publik.