VIDEO/ Rakia, një nga 10 gjërat që pëlqen stafi i Ambasadës Amerikane në Tiranë

VIDEO/ Rakia, një nga 10 gjërat që pëlqen stafi i Ambasadës Amerikane në Tiranë

Stafi i Ambasadës falënderon popullin shqiptar për mikpritjen, ndërsa vlerësojnë lidhjet e ngushta mes dy vendeve tona. “Të dashur miq, ky është një mesazh i veçantë falënderimi për të gjithë ju, nga personeli i Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë”-shkruhet në videon e publikuar në Facebook. Stafi i ambasadës ka shprehur edhe gjerat qe […]

FOTOLAJM/ PS, PD dhe një zyrë punësimi

FOTOLAJM/ PS, PD dhe një zyrë punësimi

PS dhe PD nuk janë më pranë njëra tjetrës se në Tepelenë. Të djathtë dhe të majtë hyjnë nga një derë. Opozitarë dhe pushtetarë përshëndeten, ose shahen labçe korridoreve. Ironikisht të dyja selitë ndahen nga “zyra e punësimit” e bashkisë.

10 foto të bëra në momentin e gabuar

10 foto të bëra në momentin e gabuar

Çfarë ka ndodhur me këto vajza? A ishin të dehura nën avujt e alkoolit? A mos vallë ato kanë guxuar duke bërë veprime të tilla kaq ekstreme? Askush nuk e di fiks se cila ka qenë arsyeja e vërtetë që i ka bërë të sillen kështu, por në të vërtetë rezultati është një koleksion fotografish […]

Fakte interesante për mosarrestimin e Kelmend Balilit

Fakte interesante për mosarrestimin e Kelmend Balilit

Policia ka dështuar disa herë në arrestimin e Kelmend Balilit. Ndërsa ambasasdori i SHBA ka fajësuar si forcat e rendit, ashtu edhe Prokurorinë dhe ministrinë e Drejtësisë për moskapjen e tij. Balili dyshohet se fshihet në Shqipëri dhe në media u fol se ai po negocionte dorëzimin e tij. Teksa ambasadori foli seriozisht, në rrjet […]