Meshkujt duan të kalojnë jetën me këto lloj femrash…

Meshkujt duan të kalojnë jetën me këto lloj femrash…

Mund të jeni tejet seksi dhe e mahnitshme, por këto nuk mjaftojnë që një mashkull t’ju propozojë për martesë. Në fakt, seksi, për të mos thënë fare hiç, ka të bëjë shumë pak me martesën. Arsyeja se përse një mashkull zgjedh të martohet me ju, gjendet jashtë dhomës së fjetjes. Tani, jeni duke menduar se […]

Pse jemi të trishtuar në dimër

Pse jemi të trishtuar në dimër

Në Europën Veriore vuajnë nga dështimi dimëror një në 6 persona, ose thënë ndryshe mbi 10 milionë individë. I gjithë faji është i humorit të keq. Por si mund të ndodhë që në nivelin biokimik, mungesa e dritës të influencojë humorin dhe tendencën drejt depresionit? Shkencëtarët e Universitetit të Kopenhagenit thonë se përgjegjëse është një […]

Manuali i një prostitute/ Çfarë duan meshkujt në shtrat

Manuali i një prostitute/ Çfarë duan meshkujt në shtrat

Shumicës së grave penetrimi nuk u mjafton për ti çuar në orgazëm. Një zgjidhje të thjeshtë? Seksi oral. Një “must” i vërtetë për të bërë shkëndija në krevat. Por çfarë thonë specialistet e seksit. Ja manuali i një prostitute: Përshëndetja e Mbretëreshës Gjëja e parë: Mos iu ul mbi fytyrë se ndryshe do i marrësh frymë. […]

Studimi/ Kjo është pika ku meshkujt vdesin ti prekësh (testim profesional)

Studimi/ Kjo është pika ku meshkujt vdesin ti prekësh (testim profesional)

Universiteti i Mjekësisë në Pensilvani ka bërë një sondazh lidhur me aktivitetin seksual të meshkujve, por dhe me pjesën ku ai arrin kulmin e kënaqësisë seksuale. Në sondazh kanë marrë pjesë 100 persona, mes tyre 30 meshkuj dhe 70 femra të cilat ushtrojnë prostitucion, dhe përgjigja e pyetjes kanë qenë të njëjta. Si meshkujt ashtu […]

Shenjat e horoskopit më të mira në seks

Shenjat e horoskopit më të mira në seks

Edhe pse ju e lexoni horoskopin e përjavshëm për qejf, duhet të hidhni sytë në konceptin e përputhshmërisë. Po sikur seksi i mrekullueshëm të jetë i shkruar në yje? Kjo nuk do të thotë se duhet të merrni vendime bazuar sipas astrologjisë, por kimia mes dy njerëzve është vështirë të shpjegohet e përcaktohet. Zbuloni kiminë […]

Berlini qyteti që di të festojë pa frikë

Berlini qyteti që di të festojë pa frikë

Ka të bëjë shumë me shpirtin e rezistencës së Berlinit, në emër të mënyrës se si e jeton lirinë e vet, vendimi i Ministrisë së Brendshme, për të mos i mbyllur tregjet e Krishtlindjeve dhe për të mos shtuar masat e vigjilencës. Pas atentatit të tmerrshëm, berlinezët kanë reaguar me një qetësi të habitshme. Shoh […]