Bularati në 40 FOTO, funerali i Kacifas si manifestim antishqiptar


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ekstremistri grek i vrarë në Shqipëri, Konstandin Kacifas, është përcjellë për në banesën e fundit si hero. Nëq ceremoni mernin pjesë edhe deputetë shqiptarë, si ai i PBDNJ-shit, Vangjel Dule, apo deputeti i LSI-së, Vangjel Tavo. Po kështu ishte i pranishëm ish-ministri Kosta Barka edhe Spiro Ksera, ish-ministri i dënuar për korrupsion dhe shpërdorim fondesh. Simpatizantë të Agimit të Artë bënë thirrje nacionaliste kundër shqiptarëve. Më pas për disa minuta ata bllokuan rrugën nacionale Gjirokastër-Kakavijë. 

©ArgjiroLajm.net