Bllokimi i rrugës Kakavijë-Gjirokastër, mes 12 të ndaluarve nga policia edhe ish-kryetari i Komunës Dropulli i Sipërm (Lista)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

12 ishte numri i personave të ndaluar mbrëmë, nga Policia e Gjirokastrës. Ata u verifikohen për ngjarjen në Bularat të bllokimit për disa minuta të aksit rrugor Kakavijë – Gjirokastër. Mësohet se 6 nga të ndaluarit janë shtetas grekë, ndërsa 6 të tjerë janë minoritarë. Mes tyre ishte edhe Kristo Duci, ish kryetari i Komunës Dropulli i Sipërm. Pas disa orë qëndrimi në polici ata u lanë të lirë. Më poshtë emrat e 12 personave. 

1. Andrea Panajot Kuri

2. Thoma Filip Stefo

3. Kristo Anastas Duci

4. Haralamb Nikolla Karathano

5. Thanas Vangjel Papas

6. Pirro Kosta Panajoti

7. Dhimiter Nasipa Kostandinos

8. Nina Dhionis Dinos

9. Kostantandinos Grigoris Gizolis

10. Anestis Kostaqis Panajotis

11. Jorgos Dhimitris Varelas

12. Athanasis Jorgos Papas

Nga forcat anti terror Fier, janë ndaluar

1. Apostol Jorgo Thoma dhe

2. Theodhor Nikolla Petropulos.