Bleu një iPhone, u shokua nga ajo që gjeti brenda tij (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Në video shihet një grua tek fotografitë në një dukje mjaft të çuditshme që i ngjan shumë një fantazme. Blerësi i telefonit e kishte blerë atë të ri dhe ka mbetur i shokuar kur e pa fotografinë duke menduar se si kishte ardhur ajo deri në telefonin e tij. Edhe më e çuditshme është se ajo fotografi nuk hapet fare edhe nëse ju tentoni ta hapni për të parë më qartë nga afër. Julian Calavero, një publikues në ‘Youtube’, ka ndarë historinë që ka bërë bujë mjaft të madhe.

Ai ka treguar se kur blerësi e kishte dërguar telefonin e tij në dyqanin ku e kishte blerë, punëtori në dyqan ishte frikësuar shumë për ta ndihmuar. Por disa njerëz të tjerë thonë se kjo mund të jetë ndonjë mashtrim ose ndonjë haker e ka futur fotografinë në atë telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.