Bleona Qerreti tregon pse nuk martohet: Unë i pres me kalë, ata vijnë me gomar


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Bleona Qerreti e ftuar në një emision mbrëmjen e djeshme, ka treguar përse është ende beqare. “Unë i pres të më vijnë me kalë, ata më vijnë me gomar! Nuk kanë gjetur gjënë e duhur që të vijnë. Nuk duket zemra kur ai vjen me gomar, s`ia sheh dot zemrën. Ma gjej një burrë zemërbardhë dhe do ta marr direkt“, tha ajo