Bledi Çuçi: Thotë Zamira Rami s’ka zgjedhje në Gjirokastër? Po Zamira s’ka asnjë meritë aty ku është, e kemi vënë ne


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kerkesen e kryebashkiakes Zamira Rami per te penguar zgjedhjet ne Gjirokaster e ka komentuar edhe ministri i Bujqesise dhe deputeti i Gjirokastres, Bledi Çuçi. 

“Thote Zamira s’ka zgjedhje. Po Zamira sigurisht, se s’ka asnje merite aty ku eshte, e kemi vene ne. Si s’mund te kete zgjedhje”, tha Çuçi gjatē një takimi elektoral te Flamur Golemit ne lagjen “18 Shtatori” 

Argjirolajm.net