BILD nuk ndalet: Nis publikimi i përgjimeve, ‘gozhdohet’ Gjiknuri


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Gazeta gjermane Bild nuk ndalet. Ajo ka rinisur publikimin e përgjimeve që thuhet se vërtetojnë manipulimet zgjedhore në vend. Sërish bëhet fjalë për dosjen e manipulimeve zgjedhore në Dibër. Këtë herë në qendër të përgjimeve është ish-ministri i Energjisë, Damian Gjiknuri, por edhe shefi i policisë në Dibër, Robert Aga, deputeti Xhemal Qefalia dhe Imer Lala.