Bie Facebook, Instagram dhe What’sApp. Çfarë po ndodh me rrjetet sociale


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe What’sApp kanë pësuar rënie që prej orës 15:00 të mesditës së sotme. Për më shumë se një orë dy aplikacionet më të përdorura hasën probleme duke mos u mundësuar përdoruesve aksesin në këto rrjete sociale apo dhe shkëmbimin e mesazheve përmes tyre, kryesisht postimet me fotografi.

Në What’sApp për momentin është e pamundur të dërgosh apo të marrësh foto, video dhe mesazhe me zë. I njëjti problem ekziston edhe me messenger-in e Facebook.

What’sApp dhe Messenger jashtë funksionit. Së fundi, edhe Instagrami ka ndaluar së punuari, me fotografitë që është e pamundur të ngarkohen.