”Bella Mafia, policisë i janë prerë krahët dhe trafikantët janë bërë me krahë”, ish-deputetja flet për vrasjen mafioze në Memaliaj


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Nga Mesila Doda, ish deputete e PD dhe PDIU

Vritet sinjalizuesi që denoncoi dje parcelat e drogës. “Bella Mafia” dha sot goditjen e radhës. Nuk di për çfarë shteti a policie po flasim ende. Policisë i janë prerë krahët dhe trafikantët janë bërë me krahë. Ky është portali për njerëzit… dhe gjithë propaganda totalitare që po buçet në këtë vend nuk mundet të fshehë realitetin. Vëmendja e këtij pushteti të gërryer moralisht është, jo tek njerëzit, por tek eliminimi shembullor i atyre që hapin gojën për të çjerrë sadopak këtë maskaradë të pushtetit të krimit. Dje, u vra një person që guxoi e theu kodin e Omerta-s. Nesër është radha e ime, e jotja, e kujtdo që do të guxojë edhe thjeshtë të mendojë…