Bëhuni gati, së shpejti po vjen “Big Brother Vip”


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ka shumë kohë që flitet për ‘Big Brother Vip’. Ka qënë vetë Ledion Liço i cili ka pranuar bërjen e programit me anë të një videoje që ka postuar në Instagram. Ledioni ka publikuar spotin prezantues duke shkruar ‘Gati’- për ti lënë të gjithë të kuptojnë se puna ka nisur. Ne na ngelet të presim dhe të shikojmë se kush do jenë vipat që do marrin pjesë në program

Leave a Reply

Your email address will not be published.