Befason kjo nënë: Puna në industrinë e seksit, më bën prind më të mirë! (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një nënë amerikane mendon se është një prind më i mirë falë punës së saj në industrinë e seksit. Elle Stranger është striptiste, shkrimtare seksi dhe “terapiste me të brendshme pa licencë”, siç e quan veten. 31-vjeçarja nga Oregoni ka një vajzë 5-vjeçare, të cilën e mban me punën e saj 3 herë në javë në një klub striptizmi, duke shkruar libra erotikë dhe duke shitur materiale pornografike të sajat.

“Mendoj se fakti që jam punonjëse seksi më bën një nënë më të mirë pasi e kam zhvilluar shumë ndjenjën e empatisë. Prindërit e tjerë mendojnë se nuk mund të jem dot një prind i mirë, por puna dhe prindërimi nuk kanë lidhje me njëri-tjetrin. Kur jam nënë, jam nënë; kur jam në punë, punoj”,- thotë Stranger. 

diptych-800x756

Being-A-Sex-Worker-Makes-Me-A-Better-Mum

Being-A-Sex-Worker-Makes-Me-A-Better-Mum (6)

Being-A-Sex-Worker-Makes-Me-A-Better-Mum (5)

Being-A-Sex-Worker-Makes-Me-A-Better-Mum (5)

Being-A-Sex-Worker-Makes-Me-A-Better-Mum (4)

Being-A-Sex-Worker-Makes-Me-A-Better-Mum (3)

Being-A-Sex-Worker-Makes-Me-A-Better-Mum (2)

Being-A-Sex-Worker-Makes-Me-A-Better-Mum (1)

auto_e41517596730

auto_e21517596726

16914513-mmmain

11e5917d468ae5c058c6ffd0620f961d--album

6W2Mcissb-HSK1-2935990-In_this_Thursday_Jan_22_2015_photo_stripper_Elle_Stanger_poses_f-a-2_1422886712994

Leave a Reply

Your email address will not be published.