Armand Duka rizgjidhet President i FSHF-së


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Armand Duka është presidenti i ri i Federatës Shqiptare të Futbollit.  Gjatë raundit të dytë Presidenti aktual i FSHF-së, ka marrë 38 vota ndërsa Bashkim Fino vetëm 24 vota, 3 prej tyre ishin të pavlefshme. Ne raundin e pare asnjëri prej kandidatëve nuk arriti të marrë votat e vlefshme për të qenë presidenti i ri i Federates Shqiptare të Futbollit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.