Arjan Çani: I dashuroj kurvat…


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Gjatë intervistës “Saja i Monte Kristos” që Çani ka pregatitur për Tahirin nën një mori pyetjesh ai e pyet për:

Çani: Si do ti frenosh bijte e nënave dhe kurvave të të pengojnë? Sepse unë i dashuroj kurvat, i dua shumë.

Tahiri: Sepse unë mendoj që e vërteta do dali dhe s’do ketë bir nëne e bir kurve të më ndalojë.