‘Akullorja që kërkoni nuk gjendet për momentin’, plas gallata me përgjimet (Memet)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Përgjimet e gazetës gjermane “BILD” kanë tronditur politikën, opinionin publik, por kanë shfrenuar dhe fantazinë e rrjetit. Faqet satirike kanë paraqitur me anë të “memeve” situatën në politikën shqiptare. Një ndër faqet më të ndjekura “Brryli Broadway”, ka vënë në shënjestër kryebashkiakun e Durrësit Vangjush Dako, i cili ishte protagonisti kryesor i bisedave të përgjuara në dosjen 399.

(Shikoni memet e përzgjedhura)