Aktorja për filma të rritur, kandidon për kryebashkiake: Çfarë problemi ka? (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Elena Berkova, një aktore e filmave për të rritur, ka vendosur t’i hyjë politikës.

Ajo do ta kandidojë për kryebashkiake në qytetin e saj në Rusi, Murmansk.

Lidhur me skeptikët, 34-vjeçarja u shpreh:

“Çfarë problemi keni? Si janë gjërat në infermieri, shkolla, shtëpi apo spitale? Dua që të di çdo gjë rreth Murmanskit! Unë jam me ju”.

Berkova thotë se do të zgjidhë çdo problem të qytetarëve të saj.

Me siguri, votën e meshkujve do e ketë nga të gjithë!