Agjencia e Kadastrës, 6 vende të lira pune në Gjirokastër, 2 në Tepelenë. Ja kriteret që duhet të keni


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Agjencia Shtetërore e Kadastrës ka shpallur disa vende të reja pune në pozicionet shef sektori dhe specialist. Në drejtorinë e Gjirokastrës janë 6 vende të lira. Në Tepelenë janë dy vende vakante. Agjencia e Kadastrës është institucioni i ri i krijuar pas bashkimit të Hipotekës me ALUIZNI-in. Për më tepër rreth kushteve dhe kritereve, shihni njoftimin më poshtë.

©argjirolajm.net