25 kandidatët e PS-së për Këshillin Bashkiak Memaliaj (Emrat)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

25 emra kandidon Partia Socialiste për Këshillin Bashkiak të Memaliaj në zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Argjirolajm.net zbardh listën e depozituar në KQZ. Renditja e kandidatëve është si më poshtë.

1.Edmonda Harizi

2.Fatjon Xhaferri

3.Silvana Beta

4.Luan Halili

5.Vojsava Balliu

6.Gramoz Caca

7.Afize Sula

8.Erjon Sinanaj

9.Aurela Lumani

10.Renato Likometi

11.Flamure Osmani

12.Qamil Skënderaj

13.Alvina Halili

14.Andi Kasembi

15.Arjola Lila

16.Edmond Tafili

17.Irena Jaupi

18.Petrit Shaha

19.Alerilda Cela

20.Ervis Qata

21.Donika Manai

22.Mariglen Caushi

23.Esmeralda Xhaferi

24.Agim Mucobega

25.Marjana Dashi