22 kandidatët e PS-së për Këshillin Bashkiak të Përmetit (Emrat)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

22 emra kandidon Partia Socialiste për Këshillin Bashkiak të Përmetit në zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Argjirolajm.net zbardh listën e depozituar në KQZ. Renditja e kandidatëve është si më poshtë.

1.Edvin Tuci

2.Anila Mihali

3.Aleks Tane

4.Anila Dhimitri

5.Agim Andoni

6.Irini Xhani

7.Juxhin Pasho

8.Arjana Konini

9.Kliton Nurka

10.Flora Hoxhaj

11.Albjon Naqellari

12.Markeliana Cane

13.Donald Kristo

14.Izabela Turabi

15.Ardit Licollari

16.Desara Cobo

17.Klaudio Budo

18.Kristiana Laska

19.Ildi Konomi

20.Katerina Myrto

21.Aldi Ajazi

22.Kristjana Ibrahimi