20 kandidatët e PS-së për Këshillin Bashkiak Tepelenë (Emrat)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

20 emra kandidon Partia Socialiste për Këshillin Bashkiak të Tepelenë në zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Argjirolajm.net zbardh listën e depozituar në KQZ. Renditja e kandidatëve është si më poshtë.

1.Arben Gumeni

2.Matilda Cela

3.Latif Kaci

4.Bleriona Haska

5.Ermal Cani

6.Valbona Kordha

7.Ylli Alika

8.Dritan Hyseni

9.Gëzim Dervishi

10.Esmeralda Bishani

11.Elvis Shehu

12.Adriana Jera

13.Ilir Selimi

14.Zheni Mece

15.Kleanthi Laci

16.Luiza Sula

17.Elsid Sula

18.Valentina Hasanbega

19.Genti Sala

20.Mjaftoni Zeraj