10 foto të bëra në momentin e gabuar


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Çfarë ka ndodhur me këto vajza? A ishin të dehura nën avujt e alkoolit? A mos vallë ato kanë guxuar duke bërë veprime të tilla kaq ekstreme?
Askush nuk e di fiks se cila ka qenë arsyeja e vërtetë që i ka bërë të sillen kështu, por në të vërtetë rezultati është një koleksion fotografish të turpshme, të cilat ato kurrë nuk do të kishin dashur të përfundonin në internet, por që tashmë po bëjnë xhiron e botës. Hidhni një sy të gjitha këtyre fotove, të cilat do t’ju lënë pa mend…